Nadal i Sant Esteve a casa dels pares

PortadaAquestes festes, com sempre, les vaig passar a Cabrils a casa dels pares i aquest any, a més a més, m’hi vaig quedar a dormir i tot. Al escriure sobre el Nadal, la família i les retrobades és fàcil que el text acabi agafant un caire massa carrincló, així que no m’esplaiaré gaire a parlar-ne. Només diré que la mare va preparar-me el llit amb llençols de franel·la ben tibats i sense cap arruga i que quan vaig tancar els ulls amb el cobrellit fins les orelles em vaig adonar que de qualsevol soroll sospitós durant la nit se’n faria càrrec el meu pare. Què? No cal dir res més, oi?

Bergenia crassifoliaBergenia crassifolia (Hortènsia d’hivern)
Rhododendron simsiiRhododendron simsii (Azalea)
Gazania hybridaGazania hybrida (Gazània)
Felicia amelloidesFelicia amelloides (Agatea)
Echeveria setosaEcheveria setosa
Dimorphoteca ecklonisDimorphoteca ecklonis (Margalidera de botó blau)
Cotoneaster lacteusCotoneaster lacteus (Cornera làctea)

general 4general 5general 1general 6general 7general 3

I vaig fer una troballa genial!general 2

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close